Salut,

numele meu este IUSTI FUDULU si sunt Branding & Marketing Consultant si jurnalist.

De 14 ani in marketingul de televiziune, am lucrat pentru 6 televiziuni si am contribuit la lansarea a doua televiziuni de la zero. Am construit echipe si conduc de peste 11 ani departamente de marketing, grafica si promovare in cel mai mare trust media din Romania, pentru televiziuni din top 3.

In toti acesti ani am lansat sute de emisiuni, am coordonat zeci de campanii de promovare, am construit zeci de brand-uri pentru produse interne cat si externe, ajungand sa fie urmarite si apreciate de milioane de oameni, iar unele dintre ele, nominalizate ori premiate la festivale internationale de specialitate.

Toate acestea in slujba clientului numarul 1 – telespectatorul.

Am fost mereu si voi ramane un autodidact. Sunt un fan inrait al dezvoltarii personale si, desi ma consider mai degraba un practician decat un teoretician, cred cu tarie ca educatia continua este una dintre uneltele necesare pe drumul catre succes.

Imi place sa invat constant lucruri noi, sa gasesc modele, sa-i cunosc si sa-i inteleg pe oamenii care au reusit. Vreau sa le aflu reteta personala de succes, dar mai ales cum au depasit obstacolele de care au avut parte.

Sunt incantat sa te anunt ca, in curand, voi lansa un proiect extraordinar pentru antreprenorii din Romania.

Daca vrei sa te tin la curent cu ceea ce am pregatit, te rog, lasa-mi email-ul tau si te voi anunta de indata ce va fi gata.