miracolAi visat sa ajungi cineva, ori undeva, ori cumva si ai sfarsit resemnat… gandind ca e imposibil, apoi ai continuat sa iti dezvolti frustrari cu miile?
Stai linistit, din fericire pentru tine, dar din pacate, nu esti singurul.   As vrea sa stii ca cei care reusesc (inclusiv cei cu PCR=pile, cunostinte, relatii) nu asteapta sa se intample un miracol. Majoritatea detin cam acelasi secret. Paradoxal, chiar nu e secret… dar interesant este ca 90% dintre oameni ori nu stiu, ori nu vor sa accepte ca e atat de usor. De ce? Pentru ca e mai comod sa visezi decat sa actionezi. Iata solutia:

1. Fa tot ceea ce poti.  Majoritatea oameni chiar nu fac tot ce pot, ci ceea ce sunt obisnuiti sa faca. E mai simplu, e mai comod, nu implica riscuri… insa, evident, nici rezultate notabile.

2. Fa cat de bine poti.  Multi oameni fac lucrurile cat cred ei ca pot, nu cat ar putea cu adevarat. Isi irosesc talentul, timpul si viata… punandu-si limite si bariere, in loc sa-si exploateze potentialul la maxim.

3. Odihneste-te foarte putin :)) Nu e vorba aici de somn, ci de acele momente moarte ale zilei in care “faci” tot posibilul sa nu se intample nimic.

Fa din odihna o necesitate, nu un scop !
Obiectivul vietii nu este sa te odihnesti, obiectivul vietii este sa ACTIONEZI !

4. Gandeste mult mai disciplinat, cauta intelepciunea, dezvolta-te permanent. Investeste in propria disciplina, nu te irosi, pentru ca disciplina iti poate transforma viata.

Oamenii viseaza mult, vor sa li se intample multe, insa nu fac nici cel mai mic efort pentru a-si duce la indeplinire dorintele.
Un singur sfat: ACTIONEAZA !

P.S. – 90% din oameni vor ignora acest indem. E statistic. E un joc al numerelor care nu se schimba niciodata. Tu in care procent vrei sa te afli ?