„ASTA E CAPCANA LA PLATA ANTICIPATĂ A CREDITULUI”

Libertatea financiară ar trebui să fie unul din obiective oricărui tânăr care pornește la drum în viață. Totuși, cei mai mulți oameni nici măcar nu știu că așa ceva este posibil. De ce majoritatea oamenilor au o mentalitate greșită în privința banilor? De unde pleacă cele mai comune preconcepții despre bani și avere? Ce fac bogații diferit?
Cum ajung unii oameni să dețină cât mai multe proprietăți și cum reușesc să devină independeți financiar?

Care sunt cele mai bune investiții imobiliare? Care este orașul subevaluat care are cel mai mare potențial de creștere? Care este secretul dezvoltatorilor, cum să negociezi cu ei? Imobil nou sau vechi, care e cea mai bună investiție?

Care este legea care va schimba totul în piața imobiliara? Află pentru prima dată care este dezavantajul plății anticipate la credite?

Vine criza imobiliară? Unde au scăzut prețurile cu 90%? Cât durează un ciclu financiar? Pe urma căror țări este România din perspectiva evoluțiilor financiare?

Cum poți să devii independent financiar prin achiziția de apartamente? Urmărește interviul în emisiunea/podcast cu Bogdan Dinu, antreprenor și expert în investiții imobiliare vine la iTHINK cu Iusti Fudulu, dumincă de la 17:00, la Antena3 CNN.

Te aștept să interacționăm în comentarii pe youtube!
Pentru a vedea și ediția următoare, nu uita să te abonezi la canal.