„80 din 80 de femei, vindecate total! S-a folosit timp de mii de ani, Romania a uimit lumea științifică”

De când lumea și pâmântul, au existat plante pe care Dumnezeu le-a pus în mâna oamenilor pentru a aduce vindecare corpului. Strămoșii noștri le-au folosit pentru a se trata de cele mai periculoase afecțiuni. Medicina modernă a ignorat multe din aceste plante, preferând să dezvolte și să utilizeze tratamentele de sinteză.

Poate o planta care face rău să facă în același timp și bine? Există o substanță care poate fi bună la orice? Se spune în popor că ce e bun la toate, de fapt nu e bun cu adevarat la nimic. Oare așa să fie?

Există remediu care să ajute la recuperarea după AVC? Există posibilitatea ca boli neurodegenerative să intre în remisie? Este posibil ca o boala precum alzheimer-ul să reintre în remisie? Există șansă de vindecare pentru unele cancere? Se poate recâștiga sănătatea și pentru cei fără de speranță?

Ce este aceasta substanță care poate fi obținută din plante și care este aproape identică cu substanța produsă de corpul uman?

Ce substanță pătrunde în profunzime la 2,5 centimentri prin piele și se absoarbe de 10 ori mai repede? Care este puterea miraculoasă a ozonului? Ce face ca o substanță să aibă de 10 ori biodisponibilitatea?

Toate aceste întrebări primesc răspuns de la inventatorul Daniel Hanganu, care conduce o echipă de cercetători, Duminică, de la 17:00, la iTHINK cu Iusti Fudulu, la Antena3 CNN.

În ultima partea îți voi face cunoștință cu Edelin Filip Iordan, un tânăr antreprenor care a ales să facă business într-un domeniul atipic pentru un tânăr de vârsta lui.

Te aștept să interacționăm în comentarii pe youtube!
Pentru a vedea și ediția următoare, nu uita să te abonezi la canal.