„Prețul locuințelor se vor dubla în…”

Piața imobiliară din România este într-o dinamică permanentă. Fie că ești un student care are nevoie de chirie, fie ca ești parte dintr-o familie tânără și cauți achiziționarea unui apartament prin credit, fie că ai copii mari și cauți să îți achiziționezi o casă.

Criza imobiliară din 2008 a lovit foarte mulți români. Temerile că o nouă criză ar putea lovi România sunt mai puternice ca niciodată.

Care sunt cele mai bune investiții imobiliare?
Ce trebuie să știi înainte să cumperi o locuință? Care sunt cele mai bune zone pentru achiziția unui apartament? Ce facilități ar trebui să aiba?
Vor crește prețurile locuințelor în următorii ani? Dar prețul terenurilor ? Care este prețul corect al imobiliarelor pentru București?

Cum aleg dezvoltatorii imobiliari zona în care construiesc cartiere rezidențiale ? Ce facilități trebuie să aibă un cartier rezidențial?

Care sunt randamentele cele mai bune pentru o investiție? Vânzarea unui apartament sau inchirierea?

Vom afla toate acestea de la omul de afaceri Ionuț Negoiță, dezvoltatorul imobiliar, la iTHINK cu Iusti Fudulu, dumincă de la ora 17:00, la Antena3 CNN. Fostul patron de la Dinamo vorbește și despre motivele pentru care a ieșit din fotbal.

Te aștept să interacționăm în comentarii pe youtube!
Pentru a vedea și ediția următoare, nu uita să te abonezi la canal.