„Taximetristul român e mai bogat decât inginerul francez”

Cine nu se confruntă cu lipsa banilor? Indiferent de nivelul de viață pe care îl avem, mai mult sau mai puțin, avem o provocare serioasă în a gestiona banii. Nu contează că ai salariul minim ori salariu mic, mediu, ori salariu peste medie. Dacă la final de lună buzunarele ori conturile tale sunt goale… e o problemă care necesită rezolvare.

Cum îți poți proteja familia? Ce este un fond de siguranță și ce este un fond de urgență? Câte conturi bancare e necesar să dețina soțul, soția și copiii?

Indiferent de stilul de viață pe care îl adopți și indiferent de câștig… ai nevoie de bani puși de o parte. Cum să economisești când nu-ți ajung bine nici pentru trai? Cum să faci bani din alte surse atunci când pe salariu nu te poți baza? Care sunt cele mai sigure investiții, dar cele mai profitabile?

Este datoria o greșeală? Când e bine să iei credit de nevoi personale și când nu? Dar credite ipotecare?

Piața imobiliară este într-o stagnare. Ce e cel mai bine să faci acum? Să vinzi? Să cumperi? Se vor ieftini casele și apartamentele în viitorul apropiat sau se vor scumpi?

Ce este venitul pasiv și ce este venitul activ? Care sunt activele și pasivele pe care le cumpărăm. Poți face avere indiferent de statutul tău financiar de astăzi?

Sistemele de pensii din România dar și din europa sunt falimentare. Cum poate să se pregătească un adult de 30-40 de ani pentru pensie? Ce alternative are? Sunt fondurile private de pensii o soluție ?

Omul care are grijă de banii băncilor milionarilor lumii, vine la iTHINK cu Iusti Fudulu. Află de la BOGDAN DINU – consultant financiar, secretele creditelor pe care băncile nu vor să le afli, adevărul despre sistemul de pensii și cea mai sigură metodă de a economisi bani. Consultantul milionarilor face un anunț șoc despre piața imobiliară. Va exploda sau se va prăbuși? Vezi Duminică, de la 17:00, la iTHINK cu Iusti Fudulu, la Antena3 CNN.

Te aștept să interacționăm în comentarii pe youtube!
Pentru a vedea și ediția următoare, nu uita să te abonezi la canal.