Apa de la robinet: „Primarii falsifică probele!”

Lucrul cel mai banal din lume este să bem apă. Consumul de apă e ceva normal, natural, dar fără de care viața pe pământ nu ar exista. Nici oamenii, nici animalele. Și totuși, dacă suntem 70% apă? De ce tratăm cu ignoranță acest subiect?

Sunt sute de programe pentru alimentație, pentru diete, pentru sănătate, dar de apă nu se ocupă nimeni. Adică ne ocupam de partea solida a corpului și ignorăm 70% din organismul nostru. E un paradox!

Care e apa cea mai bună? Apa de la robinet e ultra promovată în filme. E buna? Pe de altă parte e apa din fântână cu care am crescut la țară. Dar apa filtrata? Dar aparatele scumpe de alcalinizare? Dar apa de izvor ori apa minerală naturală care se vinde în pet? Ce alegem?

Un subiect care nu merge tratat cu superficialitate! Apa ne poate vindeca, ne poate hrăni și ne poate în aceeași măsură îmbolnăvi! Există ape terapeutice care sunt hrănitoare și ne reglează deficitele din organism și ne vindecă de boli. Care sunt acelea?

Te aștept duminică, de la 17:00, pe Antena3 CNN, să învățăm cum să alegem cea mai bună apă pentru sănătatea noastră de la CLAUDIA BENEA – specialist în hidratare, aici la iTHINK cu IUSTI FUDULU.

Te aștept să interacționăm în comentarii pe youtube!
Pentru a vedea și ediția următoare, nu uita să te abonezi la canal.