Acest calendar îți poate salva cariera, familia și viața

Ne aflăm printre acele popoare cu o stimă de sine scăzută. A devenit anxietatea noua ordine națională? Sunt studii care confirmă aceste lucru. Mulți tineri români isteți se gândesc să plece, iar cei care rămân se afundă în societatea românească nivelându-și potențialul cu ”ceea ce se cere”.

Care sunt acele elemente care ne lipsesc pentru a progresa. Cum putem să ne câștigăm încrederea în propriile forțe. Care sunt diferențele esențiale care-i fac pe oameni de succes și ce-i face pe restul mediocrii.

Cum putem sa avem în control viața noastră și să eliminăm emoțiile negative? Care sunt acele credințe limitative pe care le alimentăm? Care sunt acele convingeri care ne blochează calea spre succes? Ce este sindromul „Al Bundy” ?
Ritmul vieții s-a schimbat semnificativ în ultimii ani. Din ce în ce mai mulți antreprenori sunt epuizați. Care este modul prin care putem să ne salvăm de epuizare, fără să ne pierdem cariera, familia și viața?

Care sunt acele tehnici care pot să-ți schimbe viața? Care sunt acele cuvinte care ne pot schimba perspectiva și ne pot oferi o viață sănătoasă din punct de vedere mental?

Expertul numărul 1 al României în Dezvoltare Personală, ANDY SZEKELY, îți răspunde la toate aceste întrebări, Dumincă, de la 17:00, la iTHINK cu IUSTI FUDULU, la Antena3 CNN.

Te aștept să interacționăm în comentarii pe youtube!
Pentru a vedea și ediția următoare, nu uita să te abonezi la canal.