„Nu mi se poate întâmpla mine” poate fi convingerea care să aducă foarte multe regrete. Ascultăm la știri și tot felul de vești și exclamăm „Doamne Fereste!” și trecem mai departe la viețiile noastre. Fără să conștientizăm că, oricând, oriunde, putem fi martori unei astfel de situații în care am putea face mai mult decât să privim.

Nu avem cultura primului ajutor. Din pacate, foarte mulți scot telefonul să filmeze, ori stau și privesc înmărmuriți. Însă, în astfel de situații critice pentru viața unor oameni… secundele sunt bucăți de veșnicie. Dacă suntem pregătiți, putem fi salvatorii semenilor noștri.

Te invit să urmărești ediția cu VASILE VLAȘIN – fondatorul Asociației Părinți Salvatori, trainer în cursuri de prim ajutor. Vom învăța, înțelege ce trebuie să facem în situații limită și cum putem oferi prim ajutorul. Dar vom conștientiza și necesitatea de a fi cât mai pregatiți pentru astfel de situații de viață și de moarte.

Nu rata o ediție abundentă de informații care pot salva vieți: duminică, de la 17:00, la iTHINK cu IUSTI FUDULU la Antena3 CNN.

Te aștept să interacționăm în comentarii pe youtube!
Pentru a vedea și ediția următoare, nu uita să te abonezi la canal.