„Mai multe minuni au salvat-o
pe fiica mea, Ecaterina”

Imaginează-ți că ai avea posibilitatea să intri în audiență, zilnic, la președintele țării, să-i spui tot ce ai nevoie, să-i spui tot ce te doare… și nu i-ai da importanță.

Păstrând proporțile, așa este și atunci când ignorăm privilegiul incredibil de a vorbi cu Creatorul nostru. Cel care are rezolvare tuturor nevoilor noastre.

Rugăciunea a fost studiată și testată pentru a verifica eficacitatea sa. Ce au reușit oamenii de știintă să afle?

Care este Rugăciunea Domnească? Care este sensul cuvintelor din rugăciunea Tatăl Nostru? Cum reușește rugăciunea să fie legătura dintre minte și inimă ? Cum e bine să ne raportăm la Dumnezeu? Cum il putem înțelege pe Dumnezeu? Ce se întâmplă când primești de la Dumnezeu mai mult decât primesc alții?

Toate aceste întrebări primesc răspuns în ediția în care îl avem invitat pe părintele Nicolae Dima, preot la biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi.

De asemenea părintele Nicolae Dima vorbește deschis despre minunile care au salvat-o pe fiica sa de la moarte. Despre miile de rugăciuni rostite și despre puterea și miracolele primite într-o perioadă de cumpănă.

Te invit să urmărești, la iTHINK cu Iusti Fudulu, un interviu pentru minte, inima și suflet – Dumincă, de la 17:00, la Antena3 CNN.

Te aștept să interacționăm în comentarii pe youtube!
Pentru a vedea și ediția următoare, nu uita să te abonezi la canal.