Ce a refuzat Mircea Bravo să facă la propria nuntă!

Care ar trebui să fie vârsta la care să fii considerat bătrân? Cunoașteți oameni frustrați, plafonați ori resemnați – Indiferent de vârstă?
Ce-i face pe unii să se simtă în forță la 80 de ani și pe alții terminați la 40?
Care sunt secretele unei vieți împlinite și cum poți să rămâi tânăr mereu? Cum rămâne vie o relație de căsătorie și după un sfert de veac?

Am invitat doi oameni iubiți și îndrăgiți de o țară întreagă să ne împărtășească din experiența lor de viață. Au milioane de vizualizări săptămânal, au haz, carismă și transpun situații de viață în umor autentic. Comedie curată făcută inteligent.
Dar dincolo de clipurile savuroase, regăsim doi oameni care au o relație specială și în viața reală: Mircea Bravo și Bunica din Chinteni.

Cum a trecut Bunica din Chinteni peste cea mai grea cumpănă a vieții sale și ce sfat le dă persoanelor în vârstă. Cum a reușit Mircea Bravo să își împlinească visul și ce le recomandă tinerilor pentru a-și găsi drumul în viață mai ușor.

Mircea Bravo și Bunica din Chinteni sunt astăzi și stari de cinema. Lansează deja al doilea film împreună. Cum e noul film „Nuntă pe bani” și când îl putem vedea?
Urmăriți Duminică, de la 17:00, la iTHINK cu IUSTI FUDULU la Antena3 CNN, un interviu de suflet cu Mircea Popa – Bravo și Elena Moldovan – tanti Lenuța – Bunica din Chinteni.

Te aștept să interacționăm în comentarii pe youtube!
Pentru a vedea și ediția următoare, nu uita să te abonezi la canal.