Sunt foarte frumoase, dar neatrăgătoare. De ce?

Cine spune că n-a mințit niciodată în viață: MINTE!
Este în firea noastră să ne fofilăm, să mințim prin omisiune, să ocolim adevărul. Și de cele mai multe ori, aceste neadevăruri nu au importanță și nici nu prejudiciază pe cineva. Le facem din diplomație, din rușine, din reținere. Specialiștii le numesc minciuni albe.

Totuși, lucrurile se complică atunci când minciunile afectează și aduc neplăceri altor oameni. Cum putem să descoperim cel mai ușor minciuna? Care sunt gesturile care dau de gol minciuna? Care sunt grimasele, privirile, mișcările care arată că ceva nu e în concordanță cu vorbele celui din fața noastră? Care sunt gesturile non-verbale care descoperă adevărul? Care sunt cuvintele care ascund nesinceritatea, în viața și relațiile noastre?

Toate acestea le discutăm împreună cu dr. AURELIAN CIOCAN, specialist în comunicare verbala și non-verbală, dicție, logopedie și care deține un doctorat în vorbirea de performanță. Nu rata răspunsul la întrebarea simplă: CUM ȘTIU CĂ MĂ MINTE? Te aștept Duminică, de la 17:00, la Antena 3 CNN și pe youtube.

Te aștept să interacționăm în comentarii pe youtube!
Pentru a vedea și ediția următoare, nu uita să te abonezi la canal.