Lumea modernă în care trăim ne-a ușurat foarte mult sarcinile de zi cu zi. Ne-a interconectat cu întreaga planetă. Totul este la un click distanță. Dar asta vine la pachet cu nenumărate provocări.

De la crize de epilepsie la alergiile de tip ambrozie, inflamații în organism, false semnale pentru afecțiuni care în fapt sunt interferențe pe care corpul nostru nu le acceptă, până la probleme serioase de sănătate. Trăim într-o „supă” electromagnetică. E ca și cum ai sta „24 din 24 de ore cu o perfuzie de cafea.” spune specialistul în bioelectronică Adrian Vornicu.

Mâncarea noastră radiată afectează nutrienții și corpul nostru nu mai știe să citească informația mâncării, ne face să mâncăm fără să ne săturam.
Avem tendința de a lua anti-inflamatoare fără să știm cauza pentru care avem alergiile sau inflamațiile în corpul nostru.

Bărbații sunt mult mai expuși în fața radiațiilor electromagnetice, față de femei care sunt mult mai protejate de constructia biologică specifică.
In schimb ignorăm faptul că ar trebui să protejăm mai mult copiii, ei sunt cei mai afectați și pot avea consecințe serioase, grave de sănătate.
Nu doar oamenii sunt afectați de radiații, ci și animalele, păsările și tot ce reprezintă viu, natura.

Până să dăm vina pe reglementările statului, pe companiile de telecomunicații ori de electricitate, ar trebui să fim atenți la ceea ce putem face noi pentru a ne păstra sănătatea. Cand dormi cu telefonul sub perna sau aproape de cap, trebuie sa știi că există consecințe. Te trezești dimineața mai obosit decât te-ai culcat și nu știi de ce.

Te invit să urmărești Duminca, de la ora 17:00, la iTHINK cu Iusti Fudulu, un interviu cu totul special cu Adrian Vornicu – specialist bioelectronică și biocompatibilitate electromagnetică. Vom învăța cum putem să ne ferim de electrosmog. (radiațiile electromagnetice) Doar înțelegând riscurile putem să ne protejam pe noi și familia noastră și să lua măsuri de precauție în rutina noastră zilnică, banală, care ne poate duce la boli grave.

Te aștept să interacționăm în comentarii pe youtube!
Pentru a vedea și ediția următoare, nu uita să te abonezi la canal.