„Îi doboară boala mai
repede pe acești oameni”

Dacă ai vrut să slăbești și ai ținut vreo dietă, acest subiect este foarte important pentru tine. Dacă ai slăbit și te-ai îngrășat iarăși după dietă, vei afla răspunsul la multe întrebări pe care le aveai deja. Dacă n-ai ținut diete, dar nu te mulțumești cu fizicul pe care îl ai, vei afla ce ai de făcut ca să slăbești.

Ce diete de slăbit ai folosit? Dacă ai folosit dieta Dukan, dieta Balerina, Dieta Keto, ori Dieta Rina, dieta disociata, dar și multe alte diete… vei afla dacă sunt bune sau nu.

În ultimul timp se vorbește foarte des despre postul intermitent. Este util? Cum trebuie ținut, cât trebuie ținut.

Să nu uităm, atunci când alegem să avem un regim alimentar sau un anumit stil de viață, trebuie să ne alegem mâncarea cu grijă: Înaintea siluetei, a numarului de kilograme, ar trebui să punem ca prioritate sănătatea noastră. Cât să mâncăm, cât să bem și ce să bem, cât sport să facem? Luăm suplimente? Combinațile alimentare sunt resposabile pentru kilogramele in plus? Sunt oamenii slabi mai sanatoși decât cei grași?

Toate răspunsurile le aflați de la DOCTOR CEZAR – cardiologul nonconformist care nu are nevoie de nicio prezentare, la iTHINK cu IUSTI FUDULU, Duminică de la 17:00, pe Antena3 CNN.

Te aștept să interacționăm în comentarii pe youtube!
Pentru a vedea și ediția următoare, nu uita să te abonezi la canal.