„Toate chimicalele astea se adună și încep să ne deregleze glandele.”

Nu există om pe care acest subiect să nu-l vizeze. Sigur, vor exista mulți care îl vor ignora. Pentru că nu dau doi bani pe propria sănătate și pe siguranța familiei.
Pentru că ”oricum toți murim” sau ”măcar mor fericit și sătul” pentru că au auzit că ”a trăit unu 120 de ani îmbibat în tutun și alcool”.

Așa cum spune invitatul meu: ”Nu contează doar cât traiești, ci și calitatea ultimilor ani de viață.” Vrei abonament la medic sau la viață? Fie că vorbim de femei ori de bărbați – copii, adulți sau bătrâni – subiectul ne privește pe toți.

Știu, orice ai cumpăra de la supermarket, ori chiar de la piață, nu ai garanția că e sănătos. Totuși, cumpărăm după marketing sau suntem informați cu ceea ce cumpărăm ?

Te invit, impreună cu Fabius Antal – specialist wellbeing, să învățăm cum să citim eticheta. Să înțelegem care sunt produsele de evitat, ce e marketing, ce e adevăr, ce merită cumpărat și ce ar trebui interzis. Fie că vrei să slăbești, să gătești, sa te hrănești sau să-ți faci igiena… acestă emisiune îți va fi utilă dacă ești interesat să rămâi sănătos.

Știai că există și în România experți de marketing, bine plătiți, care au rolul să influențeze consumul pe o anumită categorie de produse. E ok, e dreptul lor și al companiilor, dar… eu sunt liber să fiu informat și educat, să știu ce aleg pentru a-mi păstra sănătatea.

Dumincă, de la ora 17:00, pe Antena3 CNN, învățăm despre responsabilitatea pe care o avem pentru noi și familile noastre atunci când mergem la cumpărături.

Te aștept să interacționăm în comentarii pe youtube!
Pentru a vedea și ediția următoare, nu uita să te abonezi la canal.