„E mai simplu să faci bani fără să furi!”

Avem o țară de plângăcioși. Dar nu asta e ”calitatea” numarul unu a românului, ci cârcoteala, găsirea de nod în papură celui care este diferit. Și dacă cumva a reușit careva – sigur, sigur, a făcut el ceva șmecherie. N-are cum prin muncă și creier. Ce, noi nu avem creier, noi nu muncim? Noi de ce nu avem?

De fapt, ”energia” pe care o folosim pentru critică ne-ar fi mult mai utilă dacă ne-am concentra pe propriile țeluri. Mentalitatea de cârcotași ne ține pe loc și ne blochează evoluția pe toate planurile.

Ce fac oamenii care au reușit financiar? De unde au început, cine i-a susținut, cum au reușit să ajungă la sucess financiar? Care sunt obiceiurile care i-au dus la succes, ce rutine au, care e focusul lor? Ce educație au primit, de unde știu cum să-și investească banii? Sunt milionarii oameni de succes? Care este rolul familiei în viața unui om de succes?

Aflăm toate aceste lucruri, dar și multe altele, de la CALIN DONCA – antreprenor, Duminică de la 17:00, pe Antena3 CNN la iTHINK cu Iusti Fudulu.

Te aștept să interacționăm în comentarii pe youtube!
Pentru a vedea și ediția următoare, nu uita să te abonezi la canal.