Ne-am obișnuit să aflăm vești rele despre probleme de sănătate. Pare un lucru normal. Totuși, la baza acestor probleme de sănătate există niște cauze care adesea sunt total ignorate. Greșeli banale ne contaminează mâncarea cu bacterii periculoase care afectează grav sănătatea ori pot duce la pierderea vieții.
Care sunt greșelile care ne pun sănătatea în pericol și care ne expun la afecțiuni grave? Ce greșeli inconștiente facem adesea în bucătărie?
Mănânci mâncare de pe stradă? Alegi să îți cumperi șaorma din intersecție? Uite care sunt riscurile.
Cum ajunge o mâncare bună dintr-un restaurant să fie fatală?
Care sunt semnale prin care ne dăm seama că un aliment este alterat? De ce să fii atent când cumperi carne sau preparate din carne de la galantar.
De asemenea, falsificarea alimentară este un fapt care nu poate fi ignorat. Care sunt alimentele cel mai falsificate? Ce pericole există atunci când cumpărăm un aliment care a fost falsificat?
Aflăm toate acestea de la directorul Institutului de Cercetări Alimentare – ALEXANDRU CÎRÎC la iTHINK cu Iusti Fudulu, dumincă la 17:00, la Antena3 CNN.
Te aștept să interacționăm în comentarii pe youtube!
Pentru a vedea și ediția următoare, nu uita să te abonezi la canal.