Ai observat, probabil, pe tiktok că fac furori acele clipuri cu imitația sincron a unor voci. Unele chiar sunt funny. Dar daca te uiți cu atenție, unele persoane fac doar asta. N-au nimic de zis, nu au nimic original. Dar sunt pe trend… nu ?
Tinerii și chiar cei trecuți de prima tinerețe au deprins acest obicei al copierii, al imitației. Și da, nu se rezumă doar la filmulețe. Se conturează un fel de a fi a lumii în care trăim. Vine unul cu o trăznaie și toți ceilalți sunt încolonați. De ce? Unicul argument este că „prinde”.

E greu să găsești în lumea uniformizată de astăzi oameni care să fie creativi, originali, autentici și asumați. Ceea ce nu înțeleg marea majoritatea oamenilor e că a imita, în afara momentelor actoricești la care au talent un număr infim de oameni, te afundă în mulțime și în mediocritate.

Știi ce au în comun oamenii care au succes cu adevărat? Sunt originali, autentici și asumați. Ei creează trendul și o fac natural. Tocmai asta-i face să iasa în evidență. Sigur, există și excepții. Dar originalul mereu va rămâne original.
Te invit să cunoști astăzi un om original, autentic, asumat, trecut prin toate fazele vieții. Dincolo de asta, urmărind acest interviu, descoperi OMUL care se află în spatele imaginii pe care publicul o vede zi de zi la televizor în ultimii 30 de ani. Deși e zilnic la tv, n-a dat prea multe interviuri în cei peste 30 de ani de cariera. Am onoarea, la iTHINK cu Iusti Fudulu, să-ți prezint o versiune nevăzută, puțin cunoscută, a omului cu cea mai mare notorietate de la televizor: MIRCEA BADEA.
Un sfat: Rămâi până la final ! Vei înțelege de ce…

Te aștept să interacționăm în comentarii pe youtube!
Pentru a vedea și ediția următoare, nu uita să te abonezi la canal.