Rareori suntem atenți la ceea ce ne provoacă schimbări de dispoziție. Ne-am obișnuit să constatăm, să ne plângem, probabil să dăm vina pe circumstanțe sau poate chiar pe cei din jurul nostru.

Cu toate astea, deja este acceptat faptul că intestinul nostru devine al doilea creier. Automat, modul în care ne hrănim și cu ce ne hrănim influențează chiar deciziile noastre. Există combinații alimentare care au efecte nebănuite în organismul nostru. Sunt alimente care ne fac mai mult rău decât bine.

Care este motivul pentru care unele persoane sunt predispunse la oboseală cronică? Care este sursa stărilor de panică? Care sunt semnele de care ar trebui să ținem cont că un aliment ar putea să ne facă rău? Când și cum mâncarea ne influențează stările emoționale? Pot femeile să își diminueze reacțiile hormonale cu ajutorul alimentației? Ai agitație, iritabilitate, nervozitate, anxietate, depresie, stari de panica, de suparare, de plans, de tristețe, furie, frica… Nu știi de ce?

Există modificări chimice în alimente după rugăciune? Care este topul proteinelor de care ar trebui să fugim și care sunt cele care nu ar trebui să lipsească? Există un secret al longevității? Ce fac diferit oamenii care trăiesc în zonele albastre ale planetei? Există predispoziție la a consuma anumite alimente. În funcție de ce anume?

Vorbim despre modul în care stările noastre sunt influențate de mâncarea pe care o consumăm.

Nu rata o noua emisiune eveniment împreună cu naturopatul AURELIAN VASILE, la iTHINK cu IUSTI FUDULU, dumincă de la 17:00, pe Antena3 CNN, youtube si toate retelele de podcast.

Te aștept să interacționăm în comentarii pe youtube!
Pentru a vedea și ediția următoare, nu uita să te abonezi la canal.