Sunt oamenii inteligenți lipsiți de provocări psihologice și emoționale? Va aștept cu un răspuns în comentarii.

Viața noastră este o combinație imperfectă între muncă, familie, relații de prietenie sau sociale și propria persoană. Atunci când ceva nu funcționează în unul sau mai mulți piloni ai veții noastre, încep să apară diferite dezechilibre. Iar acestea ne afectează la nivel psiho-emoțional.

Câți oameni ați întâlnit care să aibă probleme serioase pe unul dintre planuri și să fie fericiți ?
Modul în care am fost crescuți, modelele pe care le-am avut în viață, provocările prin care am trecut, toate, ne-au conturat un profil psihologic și emoțional care ne-au influențat viața.

Pe de altă parte, oamenii puternici ajung să fie atât de puternici încât își pierd afectivitatea și empatia. Cum este să fii genial în munca ta, dar să nu reușești să te contectezi la nivel personal cu nimeni? Ajung să aibă tulburare de atenție ori de concentrare, depresii și ajung să fie total ineficienți în toate aspectele vieții.

Ați auzit de expresia ”nu crește nici iarba în jurul lui” ? Da, sunt oameni care distrug totul în jurul lor. Nu pentru că nu sunt inteligenți, ci pentru ca au dezechilibre serioase din punct de vedere psihologic și emoțional.

Te invit să urmărești un interviu de excepție cu coach-ul celor mai bogați, importanți și influenți oameni ai României. Care, înainte de a le oferi consultanță în business-urile și munca lor, se ocupă de partea emoțională și de relațiile acestora interumane care sunt distruse. De rolurile pe care le au ca bărbați, femei, soți, soții, părinți, copii, oameni în societate – înainte de a face business și de a avea succes în munca lor.

Cum putem ajunge la un echilibru personal?
Nu rata intâlnirea cu PETRE NICOLAE – expert în reconstrucție și dezvoltare personală, la iTHINK cu IUSTI FUDULU, Dumincă, de la ora 17:00, pe Antena3 CNN.

Te aștept să interacționăm în comentarii pe youtube!
Pentru a vedea și ediția următoare, nu uita să te abonezi la canal.