Tuturor ne place să fim ascultați, să fim respectați, înțeleși, ceilalți să empatizeze cu noi și să aibă compasiune la adresa noastră. Mai ales când discutăm despre ceva important pentru noi.

Cu toate astea, vorbim și nu reușim să ne facem înțeleși. Încercăm să ne comunicăm ideile, viziunea, și de foarte multe ori nu înțelegem cum de am ajuns iarăși să ne certăm.

Conflict în relațiile noastre de familie, cu partenerul, cu șefii, colegii de la muncă, ori pur și simplu cu doamna de la ghișeu.
Fie că vorbim de femei, ori bărbați, În general, îi vedem violenți pe ceilalți.

Cât despre noi, considerăm ca avem dreptate și că e normal să o exprimăm răspicat. Apoi vin vorbele… și vin cu cuvinte grele. Modul în care relaționăm cu ceilalți denotă fie bunătate fie răutate.

Aceasta emisiune vă poate schimba relațiile!

Am putea crede că e suficientă iubirea în relațiile noastre. Însă, dacă faptele nu sunt reflectate de dragoste, degeaba. Comportamentul nostru demonstrează adevărata față a ceea ce simțim în interior.

La iTHINK cu Iusti Fudulu, discutăm despre comunicarea non-violentă și învățam de la Teodora Mețiu, trainerul care dă culoare și sens vocilor, cum să ne facem înțeleși și cum putem să evităm conflictele inutile.

Te aștept să interacționăm în comentarii pe youtube!
Pentru a vedea și ediția următoare, nu uita să te abonezi la canal.