„De aceea femeile sunt mai creative și bărbații mai decizionali”

Orice organ al corpului uman poate fi inlocuit, se poate face transplant de orice, iar știința medicală a progresat enorm… însă există o excepție. Nu se poate face transpalnt de creier. Acolo omul nu are acces.

Creierul nostru, săracul, se chinuie să țină pasul tuturor factorilor stresori ai zilelor noastre. De la zarva urbană, agitație, ecrane, dispozitive, radiații electromagnetice și până la avananșă informațională.

Avem obiceuri nesănătoase care ne-au dezvoltat dependențe ce ne afectează calitatea vieții și ne distrug pe zi ce trece creierul.

Pentru a ne recupera sănătatea „computerului de bord” al corpului uman, avem nevoie să ne ingrijim de sănătatea creierului asa cum o facem și cu alte organe ale corpului.

Ce obiceiuri sunt prielnice, ce ne ajută și ce nu ne ajută când vorbim de creier?

Te invit să aflăm de la domnul dr. Alexandru Vlad Ciurea care sunt alimentele pe care trebuie să le consumăm pentru a avea un creier sănătos. Ce obiceiuri nesanatoase avem și care sunt acele obiceiuri benefice.

Nu rata un interviu de exepție cu profesorul, doctorul și neurochirurgul Alexandru Vlad Ciurea, duminică de la 17:00, la iTHINK cu Iusti Fudulu pe Antena3 CNN și pe youtube.

Te aștept să interacționăm în comentarii pe youtube!
Pentru a vedea și ediția următoare, nu uita să te abonezi la canal.