”ATENȚIE! 100.000 de români au problema asta. Se rezolvă acasă!”

Oamenii confundă adesea prevenția cu constatarea. În loc să ia măsuri pentru a fi sănătoși, se mulțumesc cu niște controale periodice, superficiale, care să-i liniștească. Și astfel, ajung peste ani să aibă afecțiuni apărute de ”nicăieri”.

Sunt alegeri pe care le considerăm ca fiind bune și sănătoase, însă, în final, acestea devin tocmai cauza înrăutățirii stării de sănătate. Ce trebuie să știm despre asta?

Există un organ în corpul uman care reglează starea noastră de sănătate. De funcționalitatea lui buna, în parametri, depind multe alte organe, dar și sănătatea acestora. Acest organ are capacitatea să ne vindece sau să ne îmbolnăvească de cele mai multe boli. Pe de altă parte este vinovatul și responsabilul de anumite boli care sunt denumite ca fiind incurabile. Cum îl putem proteja? Cum putem face să fie iarăși sănătos?

Paraziții, bacteriile, virușii, cupercile – dau bătăi serioase corpului uman. Cum putem să ne ferim, cum putem scăpa, sau cum pot fi neutralizați ?

Suntem iarăși in sezonul rece. Care sunt vitaminele, mineralele de care avem nevoie pentru a trece cu bine iarna? Cum evităm răcelile ori cum ne ferim de gripă?

Vorbim toate acestea împreună cu onco-nutriționist și fitoterapeut Marius Văduva – Duminică, de la 17:00, la iTHINK cu Iusti Fudulu, pe Antena3 CNN.

Te aștept să interacționăm în comentarii pe youtube!
Pentru a vedea și ediția următoare, nu uita să te abonezi la canal.