Secretul anti-îmbătrânire: inima care a bătut timp de cinci vieți.

Viața e complexă și aduce multe provocări. Dar, dacă analizăm bine vom descoperi că, de cele mai multe ori, noi suntem responsabili de degradarea noastră fizică și psihică. Fie prin excese alimentare, fie muncind prea mult, ori alimentând situațiile stresante. Generăm conflicte, neliniște, râmânem blocați în amintirile trecutului și ne facem griji pentru viitor. Iar energia prezentului o consumăm cu nimicuri. Dormim puțin, când nu trebuie și avem un somn prost. Mâncăm ce nu trebuie, ori prea mult, ori la ore nepotrivite. Viața ne-o trăim dezordonat, fără rost și scop. Ne epuizăm fizic și ne distrugem psihic, fără să ne ascultăm inima. Facem greșeli care ne scurtează, zi după zi, viața.

Toata lumea își dorește să trăiască mult, sa fie cât mai longeviv. Toți vrem să fim sănătoși. Care e totuși secretul? Cât de dispuși suntem să luăm în serios această misiune fiind perseverenți, hotărâți și determinați să obținem ceea ce ne-am propus?

În această ediție, punem toate dovezile științifice pe masă pentru a înțelege care sunt secretele longevității și ce trebuie să facem pentru a le pune în practică. Adrian Vornicu – specialist bioelectronică și biocompatibilitate electromagnetică, la cererea dumneavoastră, este iarăși la iTHINK cu Iusti Fudulu. Nu rata Duminică, de la 17 00, la Antena3 CNN și pe youtube, o ediție de colecție.

Te aștept să interacționăm în comentarii pe youtube!
Pentru a vedea și ediția următoare, nu uita să te abonezi la canal.