PRINCIPIUL BOGĂȚIEI: se aplică și în viața de cuplu

Stim deja din societatea românească acronimul PCR. Daca v-ați gândit la regimul trecut, nu, nu despre el e vorba. Ci despre PILE, CUNOȘTINȚE și RELAȚII. Sunt și glume pe acest subiect în stand-up-urile românești, precum „instituția băiatului”.
E rău? E bine? Când e rău și când e bine să ai cunoștințe, pile și relații? Care sunt bune, care sunt rele, când și cum ?

Majoritatea oamenilor stau și se intreabă care este secretul celor care au ajuns să dețină afaceri și averi mari și să aibă putere și influență. Care este acel element comun care face ca relațiile să funcționeze? Fie că vorbim de relațiile de cuplu ori de familie, ori cu partenerii de business… există un principiu care se aplică oriunde.

Care este secretul banilor câștigați cu onestitate? Cum putem avea relații care să ne aducă bunăstare? Cum putem obține parteneriate benefice? Cum poți să ai succes la locul de muncă? Care sunt pașii prin care ar trebui să alegem oamenii cu care stabilim colaborări? De ce unii angajați rezistă mai mult chiar dacă sunt mai slabi profesional?

Nu rata un interviu care poate să îți schimbe statutul și starea financiară!
CĂLIN IEPURE – creator de context – este invitatul emisiunii iTHINK cu IUSTI FUDULU, Dumincă, de la 17:00, la Antena3 CNN.

Ai descoperit care este SECRETUL care se regăsește pe tot parcursul acestui interviu? Scrie-l în comentarii!

Te aștept să interacționăm în comentarii pe youtube!
Pentru a vedea și ediția următoare, nu uita să te abonezi la canal.