„Pierzi banii ăștia doar dacă dă România faliment”

Despre finanțe vorbește toată lumea. Stațiile de știri abordează nonstop aceste subiecte. Și totuși, ce fac diferit oamenii care devin investitori fără să aibă firme, angajați, ori să-și bata capul cu sedii și contabilitate?

Află cum poți să investești fără a fi înșelat. care sunt secretele succesului în piața de valori, care sunt acțiunile cele mai profitabile de pe piață și care sunt cele mai sigure investiții ale momentului.

De ce românii conduc cele mai scumpe mașini și sunt obsedați de imobiliare. Cum să economisești fără a deveni un om zgârcit? Ce poti să faci cu banii de la saltea și când este momentul ideal pentru a investi și cum poți economisi bani chiar și cu un salariu minim. De ce cheltuielile cresc automat odată cu creșterea salariului. Ce sunt obligațiunile guvernamentale și care sunt cele 4 criterii secrete ale investitorilor?
Care sunt diferențele diferența dintre acțiuni și obligațiuni.

Află totul despre cum să-ți organizezi viața financiară de la Andrei Zaharia – trainer financiar, duminică, de la 17:00, la iTHINK cu Iusti Fudulu, la Antena3 CNN.

Te aștept să interacționăm în comentarii pe youtube!
Pentru a vedea și ediția următoare, nu uita să te abonezi la canal.